Cautare

5616 de rezultate pentru "accident slobozia drajna 2 tineri morti 19 01 2010" (5.03 secunde)
In primul rind, de-a lungul anilor, am colaborat cu mare placere cu tineri muzicieni de pe toate meleagurile internationale si acum se intimpla si in Romania.
Erau tineri care la vremea aceea, pe buna dreptate, se opuneau razboiului din Vietnam din care Statele Unite nu a avut nimic de castigat decat pierderea a mii de vieti omenesti, de tineri, "spuma" Americii.
La data de 16 august 2010, in jurul orei 17:00, B. ... Din accident a rezultat avarierea celor doua vehicule si ranirea grava a conducatorului de motociclu care, de la spital, a fost indrumat la domiciliu. ... La data de 16 august 2010, in jurul orei 18:00, T.
La data de 16 septembrie 2010, in jurul orei 18.10, B. ... Dupa accident conducatorul autovehiculului marca VW Transporter a parasit locul accidentului fara incuviintarea organelor de politie. Din accident a rezultat ranirea usoara a lui B. ... La data de 17 septembrie 2010, in jurul orei 09.00, C.
In urma activitatilor desfasurate de catre lucratorii Biroului Cercetări Accidente Rutiere Soldate cu Victime - Compartimentul Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere, in cazul unui accident rutier produs la data de 23.12.2010, pe sos. ... Vlad de 19 ani din Bucuresti.
Ajutorul sefului de post din comuna doljeana Orodel a fost trimis in judecata la sfarsitul saptamanii trecute, agentul fiind acuzat de procurori ca a schimbat in acte autorul unui accident rutier si ca a influentat martorii dintr-un dosar de furt calificat Agentul Emilian Cobzaru, ajutorul sefului de post din Orodel, va fi judecat pentru comiterea infractiunilor de fals intelectual si favorizarea infractorului, dupa ce procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj au stabilit ca politistul a "aranjat"
Ce-i drept, nu m-am hotarat din prima, am dat un raspuns dupa multe morti nedormite, si atunci am pus conditia sa nu devin membru de partid, sa am libertatea unui om independent care lucreaza la Guvern.
Fara nici cea mai mica indoiala, sacrificiul celor care au murit in zilele acelui decembrie fierbinte al anului 1989, tineri si mai putin tineri, nu a fost in zadar.
si de-acolo, din altundeva, priveam la cei multi, foarte multi, din ce in ce mai tineri, atat pe scena cat si din spatele ei.
Legendele urbane spun ca cel putin 19 oameni s-au sinucis dupa ce au ascultat aceasta piesa. ... Oamenii de stiinta au gasit insa o explicatie pentru aceste morti pe care le-au pus de fapt pe seama crizei si foametei din perioada interbelica. ... 2.
In ziua de 2 noiembrie, Biserica Romano-Catolica ii pomeneste pe credinciosii raposati, in toate bisericile Arhidiecezei prin celebrarea unui requiem solemn pentru odihna vesnica a celor ce s-au intors in Casa Tatalui. ... Si ca nu acei tineri ridicati la Cer sunt morti, ci moarta este societatea noastra.
"O lista cu 69 de morti si numele a aproximativ 220 de persoane arestate dupa alegeri au fost transmise unei comisii speciale a Parlamentului", a declarat Alireza Beheshti.
Incendiul din clubul mortii, din strada Tabacarilor reprezinta cea mai mare tragedie din Romania ultimilor 20 de ani, bilantul persoanelor care si-au pierdut viata ajungand, pana in acest moment, la 50 de morti si peste 100 de raniti.
MAE confirma 8 romani morti in cutremurul din Italia. ... - Potrivit ultimelor informatii, Ministerul Afacerilor Externe anunta cu profund regret ca, in urma seismului din Italia survenit la data de 24 august 2016, au fost confirmate inca 2 decese ale unor cetateni romani.
Daca visezi ca gasesti bani insa ti-e frica sa-i ridici de jos inseamna ca ai planuri malefice, vrei sa castigi bani prin cai necinstite, daca visezi ca iei bani de pe jos si te vede cineva inseamna ca te simti inconjurat, amenintat, vorbit de rau, in primejdie, daca visezi o gramada de bani inseamna ca vei avea parte de multa cinste iar daca visezi ca iei bani de la morti inseamna ca vei intra in dispute foarte mari.
Doi morti in Italia din cauza coronavirusului. Crestere alarmanta de la ora la ora a numarului de persoane infectate Italia inregistreaza doua decese provocate de coronavirus.
Intrebat daca intr-adevar considera atentatele din 11 septembrie si cei 3.000 de morti drept un "incident", Le Pen a raspuns:
Dovada ca inspectorii ANSVSA "calaresc" societatile de pe litoral, de parca ar fi "morti" de foame activitatea comandamentului aferenta unei singure zile, postata pe site-ul institutiei, potrivit careia, in doar cateva ore, inspectorii au controlat 47 de unitati de alimentatie publica, din statiunile Vama Veche, Jupiter, Neptun Costinesti, Eforie Nord, Eforie Sud si Constanta, aplicand un numar de 31 de amenzi, in valoare de 217.
Parisul este capitala mondiala a luptei contra terorismului duminica, printr-o reuniune internationala si un mars republican la care participa peste un milion de persoane, intre care zeci de lideri straini, dupa atentatele comise de trei jihadisti si soldate cu 17 morti, relateaza AFP.
Acestia au spus ca sprijina mineritul si pastrarea locurilor de munca in Valea Jiului si ca Guvernul va oferi doua pachete pentru familiile minerilor morti in urma exploziei de la Mina Uricani, un pachet de ajutoare de urgenta si un pachet individualizat, acesta urmand sa se dea in functie de nevoile fiecarei familii.
google-analytics.com